Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tegnap Whitesnake koncert volt....

2008.07.22

Megkönnyebbülve és örömmel láttam, hogy nincs olyan dolog Doug Aldrich cuccában, ami "nagy megfejtés lenne". Nagyon hasonló szisztémával van összerakva a rendszere,mint amilyenre én is törekszem néhány hónapja.

6 db Marshall 1960 BX hangfal van felépítve, amelyből az alsó három működik és mindhárom electrovoice mikrofonokkal van hangosítva. A felső 3 valószínüleg tartaléknak van. Ugyanezeket a Greenback hangszórókkal szerelt hangfalakat használom én is.....

Az erősítő konténerében 4 db fej van ezek a következők: Marshall Vintage Modern, 2db JMP-100 MKII  régi Marshall fej /modifikáltak/ , kb 1978-as modell, valamint egy Diamond Phantom van legalul a szekrényben.

Az effektkonténerben különböző vonalvezérlők vannak, valamint egy végfok, egy Roland SDE 3000-es effekt, egy Roland SE 70-es effekt, egy Furman feszültségkondicionáló ,egy Furman equalizer, egy Cry Baby rack, de ami a lényeg, hogy a szóló útra be van kötve egy BOSS DS-1 torzító, egy spéci ismeretlen pedál /nagy valószínűséggel egy delay/, valamint egy zajzár.

Úgy gondolom, hogy az egyik Marshall JMP és a Diamond erősítő vannak a kiséret zúzdára sztereóban széttolva, a másik JMP és a Vintage Modern pedig a szólóknál mennek...

Gitárokat kizárólag Les Paul-okat láttam Doug állványán és egy akusztikus hangszert.

Fotók a Fotóalbum -Gitárosok Hangberendezései -Doug Aldrich PeCsa 2008 menüben!