Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marshall JMD:1

2012.05.23

A lényeg számomra az, hogy egy olyan univerzális programozható erősítőt kaptam, amely a legszélsőségesebb stílusokban is megállja a helyét. Így nagyon egyszerűvé vált az életem, hiszen nincs szükség minden esetben a sok berendezésemet cipelni, nem beszélve a bonyolult kapcsolásokról és körülményes használatról.

Nagyon leegyszerűsödött minden ezzel a konstrukcióval, hiszen rendelkezik azokkal az általános effektekkel, amikre általában szükség lehet, megfelelő a teljesítmény is, hiszen 50 watt csöves erősítőknél komoly hangerőt és dinamikát jelent.

Nagyon egyszerű és felhasználóbarát a kezelése és programozása, percek alatt rá lehet jönni az alapvető dolgokra, de a finomságokat is könnyen el lehet sajátítani.

Kiemelten fontos számomra, hogy annak ellenére, hogy az előfok rész az ún. modellezős technológiából való, mégsem érezhető a hangon az a fajta digitális íz, amitől hideglelésem van, és ami általában megöli a dinamikát is. 16 legendás Marshall erősítő karakterét programozták be, pl JCM800, JVM 410, JCM2000, JMP....stb

Rendelkezik azokkal a szolgáltatásokkal is, amik manapság elengedhetetlenek:

-midizhetőség   /rendkívül fontos, hogy rendszerbe is köthető legyen!/

-effekt loop  .......bármilyen külső effekt is csatlakoztatható

-emulált vonalkimenet, amellyel otthon is és egyéb körülmények között is használható

-jól kezelhető, praktikus lábkapcsoló is jár hozzá, mellyel könnyen lehet navigálni

-külső hangfalra is csatlakoztatható

Ennek az erősítőnek a minősége messze meghaladja az általam ismert hasonló koncepciójúakét. Nagyon praktikus, igen jól szól és könnyen kezelhető.Mindenkinek csak ajánlani tudom! AZ ár-érték arány pedig véleményem szerint kiváló!

A JMD sorozatban megtalálhatók: 50 wattos és 100 wattos fej, valamint 50 wattos - egy hangszórós és 100 wattos - kéthangszórós kombó.

 

Nem véletlenül került be példaképem Doug Aldrich /Whitesnake/ felszerelésébe is!!!!

gitar.blog.hu/2012/05/18/orom_es_bodotta_108