Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MARATHON KONCERT infó

2009.01.11

Az "ős" Marathonból Hetényi Pali-énekes, Szappanos Gyuri-basszusgitáros, Vermes Laci-dobos és Kató Zoltán -szaxofonos barátaim jelezték, hogy szívesen benne vannak a buliban. Az újabb dalok felvételeinél közreműködő nagyszerű zongorista ,Sárik Peti is szintén részvételéről biztosított. Érdekességként említem meg, hogy az Irigy Hónaljmirigy együttes két kiválósága, Sipos Peti és testvére Sipos Tomi felajánlották, hogy szívesen eljönnének vokálozni a koncertre. Egyébként ők ketten már régóta bombáznak Marathon ügyekben..... Három zenész kollégám van még, akiket feltétlenül szeretném, ha benne lennének: Lőrincz Viktor -basszusgitáros társam, aki az újabb daloknál közreműködött, Galambos Zoli -billentyűs barátom, aki az első lemezen volt közreműködő, valamint utoljára hagytam a számomra legfontosabb embert, Berecz Bandit, aki dobolt az ős Marathonban, ő dobolta fel az első lemezt. Bandi tudomásom szerint azóta nem ült hangszerénél és aki nélkül nem tudom elképzelni ezt a koncertet. Bízom benne, hogy sikerül meggyőznöm legalább 1-2 dal erejéig, hogy ismét együtt lehessen a régi nagy csapat.

Szeretném, ha ez az esemény egy színvonalas helyen lenne megtartva, pl.az A38 hajón vagy hasonló kategóriájú helyen.Természetesen ez attól is függ, hogy a költségeket hogyan tudjuk kigazdálkodni. Az időpont még változó, de kb. Május környéke lenne az ideális.

Sok elintéznivaló van még és ha az égiek is úgy akarják, akkor még ebben az évben csaphatunk egy retrós Marathon koncertet, amin együtt nosztalgiázhatunk egy szebb korról. Kérek mindenkit, akit érdekel ez az esemény és szívesen eljönne erre a bulira, küldjön nekem egy üzenetet ide a hozzászólásokba, vagy emailban ide:   vamoszsolt@freemail.hu   !

Üdvözlettel: Vámos Zsolt


Az "ős" MARATHON :

Akikkel tervezzük a koncertet:

 

Berecz Endre - DOBOK

Hetényi Pál - Ének

Szappanos György - Basszusgitár

Vámos Zsolt - Gitárok

Vermes László - Dobok   / Laci sajnos már csak a koncerteken tudott benne lenni a csapatban /

Az ős Marathonban közreműködtek:  Kató Zoltán - Szaxofon, Galambos Zoltán - Billentyűs hangszerek

 

A 2000-2002 ig készült felvételeken közreműködtek:

Sárik Péter - Zongora

Lőrincz Viktor - Basszusgitár

 

Valamint Sipos Peti és Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigyből jönnének vokálozni..........

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kovacsatis@citromail.hu

(Kovacs Atis, 2011.02.20 18:25)

Szia Zsolt!

Most tévedtem az oldaladra és látom,hogy szerveződött Marathon buli.. érdeklődnék,hogy ez már lefutott vagy lesz majd?? Letöltöttem a Marathon dalokat és nekem nagyon,nagyon tetszenek :) sajnálatos,hogy annak idején nem figyelt fel egyik kiadó sem az együttesre((( ez engem mélységesen felháborít(( pedig rengeteg jó dal van az albumokon!!!! Nem is jó,hanem remekmű!!!)) de tényleg!! Nagyon is fülbemászóak :) Nekem nagyon tetszik Berecz Bandi játéka)) anno..amikor a BIKINI együttesben játszott akkor is hihetetlenül rajongtam a zenéjéért)) Ne hagyd elveszni ezt a zenekart!!! Kell,hogy legyen!!
Minden jót kívánok Neked!!))

Üdvözlettel:Atis

Re: kovacsatis@citromail.hu

(vámos zsolt, 2011.02.21 17:06)

Szia!

Köszi! :)))

Igen, valóban volt róla szó, hogy szervezünk egy koncertet a Marathon-nak, de megrekedt a dolog, mert rá kellett jönnöm, hogy ahhoz, hogy színvonalas legyen és az információ is eljusson erről az emberekhez, sok pénzt igényelne. Az A38 hajóra szerettem volna szervezni, mert ott van igényes technika és a hely is jó hangulatú, de ennek több százezer forint a bérleti díja és nem lehet egyáltalán felmérni, hányan jönnének el, ezt a rizikót pedig közülünk senki nem tudná bevállalni.....szponzorok pedig még nincsenek. Az sem mellékes, hogy egyéb reklám dolgokra is áldozni kellene, úgy hogy kb 1.000.000 ft kellene, hogy bele merjünk vágni......... Így egyenlőre nem tudom, hogy lesz e még......
Ha esetleg felbukkanna valaki -egykori szimpatizáns,rajongó-,vagy más, aki pénzügyileg támogatni tudná ezt a rendezvényt, akkor nincs akadálya, mert elvben mindenki benne lenne egy múltidéző nosztalgikus buli létrehozásában.
Üdv! Zsolt

drtodi@freemail.hu

(Vághy Tamás, 2009.07.19 10:32)

Bárhol, bármikor!!! Ha megtudom, hol lesz a koncert egy hallgató tuti!!!

szalayr@varsat.hu

(Szalay Róbert, 2009.07.10 23:46)

Csak most akadtam rá erre az oldalra.
Volt már koncert vagy még csak terv ?
Vagyunk néhányan akik elmennénk, vidékről is.

Budaörs

(Göndöcs Gábor, 2009.04.04 21:55)

Legalább huszan barátok mi is ott leszünk!Hajrá, hajrá

acsaszi@gmail.com

(Attila, 2009.04.02 20:42)

Valami konkrétumot, PLEASE!
Jönnénk egy páran, de időpont nélkül nehéz tervezni!
Köszönöm

karcsi@levele.hu

(Halász Karcsi, 2009.03.04 19:12)

Szia Zsolt!

A 90-es évek elején én is azon szerencsések közé tartoztam akik kezébe került az első Marathon kazi.Minimális példányban kézről kézre terjedt az anyag. Számomra már akkor is hihetetlen volt, hogy egy ennyire értékekben gazdag színvonalas zenét miért hanyagol a nagybetűs média vagy a szakma.
Amikor minden szalag eltűnt vagy elszakadt a Marathon nem létezett úgy hittem soha többé nem tudom újra és újra meghallgatni ezeket a fülbemászó dallamokat. Borzasztó hiányérzéssel vettem tudomásul, hogy nem kapható és sehonnan se lehet beszerezni. Nagy meglepetés volt , hogy elérhetővé tettétek a lemezeket.
Sajnálattal olvastam, hogy manapság sem érdekel semmilyen kiadót a lemez.
Felháborító az, hogy a sok szemét sokkal jobban eladható.

Már sok-sok éve várok arra, hogy egyszer majd fordul a világ és ezek a méltatlanul hanyagolt értékek elnyerik méltó helyüket.!!!

Csak szólj és ott leszünk!!!

Ez a zenekar Horváth Attila szövegeivel
sokkal többre hivatott!!

vééééégre

(edina, 2009.03.03 10:55)

mi is, mi is :)

balazs620205@citromail.hu

(Kovács Balázs, 2009.02.23 20:53)

Szia Szolt!Tényleg jó lenne ha lenne Marathon koncert.Légyszives küldj e-mail,ha már biztos az időpont.Köszi,Balázs Ui:nekem is van egy rock zenekarom ARC a nevünk.Honlapunk:arcrock.hu

baloghlajos@itmail.hu

(balogh lajos, 2009.02.22 15:05)

kazettán volt meg ez a jó kis zene de koncerten nagyon szivesen hallanám újra főleg a kitünő berecz endrével

andras.horvath@dreyelands.com

(Dreyedrew, 2009.02.10 13:17)

'94-ben hallottam először a Marathonról...
Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy elérhetővé vált az anyag...
Élőben nem láthattam soha a zenekart, de ha lesz buli, Ős-Vámos tanítványként kötelező ott lennem...
Zsolt! Csináljátok meg!

hetesipp@gmail.com

(hepepe, 2009.02.06 15:09)

Hozom a lányom, hadd tudja meg mi a rock and roll... És ne csak egy bulit, tessék rendesen működni, elhinni, hogy a Marathon az ország egyik legjobb zenekara.

ketaki108@gmail.com

(Leányfalvi Attila, 2009.01.25 12:12)

Szia, Zsolti! Én is mennék a Marathon koncertre, szóljatok időben, vinnék magammal több régi ősrajongót is. Ja!!! ...és én is szívesen vokáloznék egy-két dalban néhány sör után! Szya!

Hurrá!

(akosne.kiss@fremail.hu, 2009.01.14 20:46)

Végre , ez egy okos ötlet, már előbb kellett volna!
Biztos hogy nagy sikere lesz.

takehold@freemail.hu

(Steew, 2009.01.12 10:10)

Hejjjj!!!!! Nagy örömmel távolodom erre az eseményre. Végre élőben is élvezhetem ezt a jó kis muzsikát.

gitta09@gmail.com

(Gitta, 2009.01.12 00:21)

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
:)

1201 BUDAPEST: Hargita str 7

(kis_evi@freemail.hu, 2009.01.11 19:54)

Hippp hippp hurrá! Ott leszünk:))